Padel winter-abonnement en daluur-abonnement inschrijven vanaf 11/09/21

Tijdens het komende winterseizoen '21-'22, komt er een “winter-abonnement” en een "daluur-abonnement", beide van 6 maanden (van 20/09/21 tot 20/03/22).  Vanaf maart '22 komt er ook een “combi-abonnement Tennis-Padel”.  Met dit winter-abonnement of daluur-abonnement en het combi-abonnement zullen leden 1x betalen per 6 maand of per jaar, en daarna kunnen reserveren zonder bijkomende kosten of saldo.  Abonnementhouders zullen gelijktijdig maximaal 2 open reservaties kunnen hebben in het reservatie-systeem van Tennis Vlaanderen.

- Er zullen voor de winter '21-'22 slechts 100 winter-abonnementen beschikbaar zijn, zodat er ook voldoende ruimte blijft voor losse reservaties.  Op het aantal daluur-abonnementen staat geen maximum.  Inschrijvingen voor het winter-abonnement en voor het daluur-abonnement starten morgen, op 11/09/21, via de website van Tennis Vlaanderen.  De inschrijvingsprocedure is exact dezelfde als de vertrouwde inschrijving voor zomerleden in het voorjaar: ga naar https://www.tennisvlaanderen.be/lid-worden?clubId=2297 en klik op het padel abonnement van jouw keuze.  Of klik op de homepagina op het witte blokje "Nieuw! Padel-abonnementen".

- De prijzen:

Winter-abonnement: €160 voor niet-leden.  €130 voor leden van Tennis Wezemaal (zomerleden ’20 of ‘21) en voor scholieren en studenten tot 25 jaar. 

Daluur-abonnement: €100 voor niet-leden.   €80 voor leden van Tennis Wezemaal (zomerleden ’20 of 21) en voor scholieren en studenten tot 25 jaar. 

- Nieuwe padel-leden die de voorbije weken reeds een jaarabonnement namen om van de dezelfde tarieven te kunnen genieten als tennis-leden voor losse reservaties, zullen kunnen kiezen om dit te laten doorlopen, of om te zetten naar een winter-abonnement.  Het bedrag dat zij reeds betaalden, zal in mindering gebracht worden op de kost van hun winter-abonnement.  Hiervoor moeten ze een e-mailtje sturen naar patrick.tennisclub@gmail.com

- De losse reservaties blijven ook mogelijk, volgens het voordelige tarief voor onze zomerleden.  Op http://www.tenniswezemaal.be/content/padel-op-tennis-wezemaal vind je nog eens een overzicht van de verschillende mogelijkheden om een padel veld te reserveren.