Inschrijvingen 2021

Word lid !

Het zomerseizoen loopt tot 30 September 2021.  Inschrijven kan vanaf nu via de website van Tennis Vlaanderen: klik hier.

De standaard tarieven vind je in de tabel hieronder. 

De inschrijvingsprocedure is eenvoudig:

- Indien je nog nooit lid was van een tennisclub of van Tennis Vlaanderen, heb je geen VTV nummer.  In dat geval volg je gewoon de stappen als nieuw lid.

- Indien je wel al een VTV nummer hebt, moet je eerst inloggen rechtsbovenaan, en dan de verdere stappen volgen.

- Nadat je bent ingeschreven, krijg je binnen een paar dagen een bevestiging via e-mail van Tennis Vlaanderen, met als onderwerp "Clubabonnement TENNIS WEZEMAAL (7059) -  goedgekeurd - BETALINGSOPDRACHT", zoals het voorbeeld hieronder.  Deze bevat een link naar een overschrijvingsformulier, door te klikken op "Bekijk het rekeningrapport" (rode pijl in het voorbeeld hieronder).  Het rekening nummer is BE48 0688 9265 2227 op naam van Tennis Wezemaal v.z.w.

  Als u binnen de week na uw inschrijving niets ontvangen heeft, contacteer dan de secretaris.  Kijk eerst ook even in spam of junk folders van uw e-mail programma.

- OPGEPAST!  Indien je bij een andere club een VTV aansluiting wilt, of interclub wilt spelen, schrijf je dan eerst in op die andere club, en daarna bij Wezemaal.

- Indien je je VTV nummer niet meer kent, kun je inloggen met je e-mail adres

- Indien je je paswoord niet meer kent, kun je op de link "Wachtwoord vergeten" klikken.

Indien je toch nog problemen ondervindt bij de online inschrijving, aarzel dan niet onze secretaris Rob te contacteren, op robert.govaerts@skynet.be

Voor de database van ons clubkampioenschap is het belangrijk dat je je naam ingeeft als volgt: Voornaam Achternaam (dus enkel eerste letters als hoofdletter, niet je volledige naam in hoofdletters)!

Geef altijd een e-mail adres in, ook voor kinderen.

Om les te volgen, dien je ook lid te zijn.